If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не мърдна от цената. Вика оня ден дойдоха с 13000 и не я дадох и на тебе няма да я дам. Едвам изкрънках да ми даде акумулатора от другата 159тка в автокъщата, че има повече заряд
Но Радо каза, че колата си заслужава и е с такава цена просто, защото и продавача знае, че е читава.
А аз много се надявам да е бил прав
Ще я видите скоро на снимки, а защо не и на някоя среща в бъдеще на клуба.
Не мърдна от цената. Вика оня ден дойдоха с 13000 и не я дадох и на тебе няма да я дам. Едвам изкрънках да ми даде акумулатора от другата 159тка в автокъщата, че има повече заряд
Но Радо каза, че колата си заслужава и е с такава цена просто, защото и продавача знае, че е читава.
А аз много се надявам да е бил прав
Ще я видите скоро на снимки, а защо не и на някоя среща в бъдеще на клуба.
Само всичко утре да е наред по разните институции
докато чета с какъв ентусиазъм си я купил се паля яко за една 159-ка
Абе волана се вижда, че и ти си от тия дето карат с лява ръка, а с дясната се подпират на лоста, да не им избяга Ама тая кожа, като си подържал салона мазал ли си я с някъв препарат за кожа и колко често?
Как ще стане този номер,като цените навсякъде са еднакви,даже в Европа на места е била по-евтина от Бг ?????
Абе в повечето държави са по-скъпи, особено в западноевропейските с по-висок стандарт са доста по-скъпи от БГ. Аз съм виждал цени на еднакво оборудвани коли да са с 20% нагоре в Германия и Италия сравнено с България.
Ама пак тоя измислен филм с "колите за източна и западна европа" няма как да стане, щото съвременното производство е толкова автоматизирано и частите за тия коли така се правят на килограм по всички части на света, че реално ще им излезе по-скъпо да произведат алтернативна част с по-ниско качество и после да организират как да работи конвейра, че да я сложат точно нея на конкретната кола
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015 Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997[Ex]
След два дена мъки в митниците и КАТ, вече съм горд собственик на Алфа 159 sw 2.4 jtdm
Утре я карам при Радо в горубляне за премахване на ненужните работи от нея ( ЕГР,вихрови и ДПФ ако е задръстен) и послеее Газз
След два дена мъки в митниците и КАТ, вече съм горд собственик на Алфа 159 sw 2.4 jtdm
Утре я карам при Радо в горубляне за премахване на ненужните работи от нея ( ЕГР,вихрови и ДПФ ако е задръстен) и послеее Газз
Качвам и няколко снимки от днеска, както обещах:
малеее ша съ гръмна много е хубава пожелавам ти хиляди километри и здрави гуми!
ЧЕСТИТООО
Качвам и няколко снимки от днеска, както обещах:
Страшна е!
Отново честито !
А що митници ... да не е некоя швейцарка ?
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Швейцарка е и то от сложните... дето да питаш тая държава и митниците знаят ли какво и кой внася и как ... Но оправихме се.
Накратко джамбазина някак си кара колите от Швейцария без Т1 и се пише, както всички останали от там, че е купена на твое име и затова ходиш в митницата да плащаш мито и ддс
Но пък за колкото малко съм я карал, този автомобил си заслужава парите ( не конкретния, а модела ). И на кат, като я регистрирах всички заглеждаха алфата, а не разни нови аудита,бмв-та и подобни.
Първите ми впечатления са, че това е един страхотен автомобил.
Утре я взимам от Радо готова и тогава ще знам дали и технически всичко и е идеално ( и на каква цена )
После започвам усилено да чета, как да си сменя езика на английски и да си сложа карта на България за навигацията
Езика е лесен, а за картите си имаше друга тема - това да са ти проблемите!
Махай клапи, затапвай ЕГР, махай и ДПФ ако питаш мене - всичко наведнъж, заедно с обслужването.
Да ти е честита и с кеф да си я караш.
И защото е същата като моята ( 2,4 автомат), да ти подшушна - не очаквай да е много, много икономична
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment