Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Убавка е колата много! Сабаале рано я видехме по обява .. и после изчезна.

Баци,
    Ако не е тайна от тия 13500 колко успя да смъкнеш?
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Не мърдна от цената. Вика оня ден дойдоха с 13000 и не я дадох и на тебе няма да я дам. Едвам изкрънках да ми даде акумулатора от другата 159тка в автокъщата, че има повече заряд

Но Радо каза, че колата си заслужава и е с такава цена просто, защото и продавача знае, че е читава.

А аз много се надявам да е бил прав

Ще я видите скоро на снимки, а защо не и на някоя среща в бъдеще на клуба.

Само всичко утре да е наред по разните институции

Comment

• Първоначално публикувано от MaXxGaBbEr Покажи съобщение
        Не мърдна от цената. Вика оня ден дойдоха с 13000 и не я дадох и на тебе няма да я дам. Едвам изкрънках да ми даде акумулатора от другата 159тка в автокъщата, че има повече заряд

Но Радо каза, че колата си заслужава и е с такава цена просто, защото и продавача знае, че е читава.

А аз много се надявам да е бил прав

Ще я видите скоро на снимки, а защо не и на някоя среща в бъдеще на клуба.

Само всичко утре да е наред по разните институции
        докато чета с какъв ентусиазъм си я купил се паля яко за една 159-ка
        sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
          докато чета с какъв ентусиазъм си я купил се паля яко за една 159-ка
          Дано да не е като предишната ти
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
            Колеги, тази според вас на колко километра е?
            Абе волана се вижда, че и ти си от тия дето карат с лява ръка, а с дясната се подпират на лоста, да не им избяга Ама тая кожа, като си подържал салона мазал ли си я с някъв препарат за кожа и колко често?

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Как ще стане този номер,като цените навсякъде са еднакви,даже в Европа на места е била по-евтина от Бг ?????
            Абе в повечето държави са по-скъпи, особено в западноевропейските с по-висок стандарт са доста по-скъпи от БГ. Аз съм виждал цени на еднакво оборудвани коли да са с 20% нагоре в Германия и Италия сравнено с България.

Ама пак тоя измислен филм с "колите за източна и западна европа" няма как да стане, щото съвременното производство е толкова автоматизирано и частите за тия коли така се правят на килограм по всички части на света, че реално ще им излезе по-скъпо да произведат алтернативна част с по-ниско качество и после да организират как да работи конвейра, че да я сложат точно нея на конкретната кола
            Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
            Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• След два дена мъки в митниците и КАТ, вече съм горд собственик на Алфа 159 sw 2.4 jtdm
              Утре я карам при Радо в горубляне за премахване на ненужните работи от нея ( ЕГР,вихрови и ДПФ ако е задръстен) и послеее Газз

Качвам и няколко снимки от днеска, както обещах:
              Attached Files

Comment

• Да ти е честита ! Голяма хубавица е !
                Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Честито колега , много е красива количката ,пожелавам ти само положителни емоции с нея и много навъртяни километри!!!
                  Alfa 159 JTD

Comment

След два дена мъки в митниците и КАТ, вече съм горд собственик на Алфа 159 sw 2.4 jtdm
                    Утре я карам при Радо в горубляне за премахване на ненужните работи от нея ( ЕГР,вихрови и ДПФ ако е задръстен) и послеее Газз

малеее ша съ гръмна много е хубава пожелавам ти хиляди километри и здрави гуми!
                    ЧЕСТИТООО

Comment

След два дена мъки в митниците и КАТ, вече съм горд собственик на Алфа 159 sw 2.4 jtdm

Страшна е!
                      Отново честито !

А що митници ... да не е некоя швейцарка ?
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Дано да не е като предишната ти

а стига де ти пък кво и беше

Comment

• Честита ! Бях я изпуснал да я вида от обявата как изглежда,наистина изглежда много добре ...
                          159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.

No one is immune to the trials and tribulations of life.

Comment

• Швейцарка е и то от сложните... дето да питаш тая държава и митниците знаят ли какво и кой внася и как ... Но оправихме се.

Накратко джамбазина някак си кара колите от Швейцария без Т1 и се пише, както всички останали от там, че е купена на твое име и затова ходиш в митницата да плащаш мито и ддс

Но пък за колкото малко съм я карал, този автомобил си заслужава парите ( не конкретния, а модела ). И на кат, като я регистрирах всички заглеждаха алфата, а не разни нови аудита,бмв-та и подобни.

Първите ми впечатления са, че това е един страхотен автомобил.

Утре я взимам от Радо готова и тогава ще знам дали и технически всичко и е идеално ( и на каква цена )

После започвам усилено да чета, как да си сменя езика на английски и да си сложа карта на България за навигацията
                            Last edited by MaXxGaBbEr; d.m.y г., 10:10.

Comment

• Езика е лесен, а за картите си имаше друга тема - това да са ти проблемите!
                              Махай клапи, затапвай ЕГР, махай и ДПФ ако питаш мене - всичко наведнъж, заедно с обслужването.
                              Да ти е честита и с кеф да си я караш.
                              И защото е същата като моята ( 2,4 автомат), да ти подшушна - не очаквай да е много, много икономична
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
                                а стига де ти пък кво и беше
                                Оня ден беше при мен
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X